Sprekers ontbijtsessieSpreker 1: Mark Maas van de Stichting Revit Standards.

Mark is bouwkundig ingenieur en werkt sinds 2007 dagelijks met Revit. Hij heeft op projectbasis met Revit gewerkt voor UNStudio, INBO en Paul de Ruiter. Mark Maas is bestuurslid bij de Stichting Revit Standards en tevens voorzitter van de Expertgroep Doors binnen diezelfde stichting.  

Binnen Revit Standards wordt momenteel hard gewerkt om grip te krijgen op dit complexe bouwelement d.m.v. een Doors Guide. Mark zal uiteen zetten hoe de huidige Doors Guide tot stand is gekomen en welke onderwerpen allemaal zijn opgenomen.

We hopen de sessie te kunnen eindigen met een goede inhoudelijke discussie.


Gastheer: Marc Ameryckx van ASSA ABLOY.

Marc heeft een architecturale achtergrond en startte in 2006 voor de ASSA ABLOY Groep als Specifier van hang- en sluitwerk voor grote projecten. Sinds 2016 is hij actief betrokken bij de implementatie van BIM (Building Information Modelling) en verantwoordelijk voor BIM binnen de Benelux. Tevens vertegenwoordigt Marc ASSA ABLOY als Stakeholder bij de Revit Standards Stichting en is hij lid van de Expertgroep Doors binnen diezelfde stichting.  

Marc Ameryckx zal de ontbijtsessie leiden en tot slot een korte demonstratie geven van ASSA ABLOY Openings Studio, een BIM-enabled tool, waarmee we voor onze externe contacten volledig op maat gemaakte uitwerkingen van hang- en sluitwerk maken.


Terug naar de pagina ->