Bezoek ons op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018

ASSA ABLOY staat op 24, 25 en 26 januari 2018 op de beurs Facilitair & Gebouwbeheer. Drie dagen lang staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Deze vakbeurs biedt professionals in de sector alweer 20 jaar een indrukwekkende presentatie van noviteiten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

De ontwikkelingen op het gebied van gebouwmanagement gaan razendsnel. ASSA ABLOY is al meer dan 140 jaar dé specialist in de markt. Aan de hand van presentaties en demonstraties laten wij u de nieuwste toegangscontroleoplossingen zien van onder andere Aperio en SMARTair. 

ASSA ABLOY eCLIQ; Dé oplossing voor de sleutelproblematiek in de (thuis)zorg
Op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kunt u de CLIQ technologie 'live’ op de stand ervaren. Door de sleutel online te koppelen aan je mobiel worden toegangsrechten, zelfs zónder internetverbinding, ontleent. Nieuwsgierig? Lees dan hier meer over dé zorginnovatie van dit moment. 

Waarom CLIQ in extramurale zorg?
- Minimaal risico bij sleutelverlies
- Flexibiliteit bij constant veranderende toegangsrechten
- Hoogwaardige beveiliging door 128 bits AES-versleuteling, net zo veilig als een bankpas
- Eenvoudige installatie, zonder bekabeling
- Duidelijke gebruikshistorie
- Cliq® kan als zelfstandig systeem geïnstalleerd worden. Daarnaast kan de Cliq® webmanager geïntegreerd worden met verschillende planningssystemen welke al gebruikt worden in de zorg. Hierdoor wordt de toewijzing van rechten vanuit het planningssysteem georganiseerd. Dit bevorderd eenvoudig beheer. 

ASSA ABLOY Openings Studio™ & BIM
Ook introduceren wij ASSA ABLOY Openings Studio™; een innovatieve, slimme en BIM-klare specificatie tool. Ontworpen om gebruikers te assisteren bij het creëren van complete en op maatgemaakte deuroplossingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier een gratis toegangskaart aan en bezoek onze stand D1, Hal 1. Graag tot ziens op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

ASSA ABLOY CLIQ Connect