ASSA ABLOY introduceert gepatenteerde uitvulcilinder C300

Zelf een gepatenteerde cilinder uitvullen

ASSA ABLOY brengt de C300 op de markt, die deel uitmaakt van de nieuwe cilinderfamilie. Opvallend aan de C300 is de nieuwe sleutelkop en de ASSA ABLOY branding. De C300 cilinder heeft een langlopend patent en biedt een hoog beveiligingsniveau (SKG***®).

De markt vraagt om cilinders en oplossingen die voldoen aan de hedendaagse en toekomstige veiligheidseisen. Denk hierbij aan de combinatie van langlopende patenten, inbraakwerendheid en de vraag naar oplossingen voor complexe sluitsystemen. ASSA ABLOY heeft al deze eisen samengevoegd in de C300 cilinder.

Ideaal sluitsysteem voor de residentiële markt
De SKG***® C300 cilinder is bij uitstek geschikt voor organisaties met een overzichtelijk aantal gebruikers en deuren. Denk hierbij aan woningen, appartementencomplexen, winkelpanden of middelgrote bedrijfsgebouwen.

Gepatenteerde uitvulcilinder
De C300 heeft een gepatenteerde bescherming tegen het ongeoorloofd kopiëren van sleutels. Een sleutelspecialist kan speciale uitvulcilinders op voorraad nemen om een C300 cilinder en/of sleutel ter plekke bij te maken.

Compleet assortiment cilinders
De C300 heeft een zeer compleet aanbod van mechanische oplossingen. Het assortiment omvat enkele en dubbele cilinders, knopcilinders, oplegsloten, oplegslotcilinders, grendelcilinders en hangsloten. Met uitzondering van de hangsloten is de gehele serie SKG***® goedgekeurd en beschikt over zwaar inbraakwerende eigenschappen.

Uitbreiding ASSA ABLOY cilinderfamilie
Binnen de ASSA ABLOY familie zullen naast de C300 meerdere cilinderlijnen worden toegevoegd, waaronder de C500 (C = conventioneel) en de K100 (K = keersleutel). De nieuwe cilinderfamilie van ASSA ABLOY zal resulteren in een compleet assortiment cilinderlijnen voor elke toepassing en beveiligingsniveau.

Terug naar overzicht >