ASSA ABLOY introduceert twee nieuwe cilinderlijnen

De nieuwe standaard in veiligheid

ASSA ABLOY brengt de eerste twee cilinderlijnen op de markt, die deel uitmaken van de nieuwe cilinderfamilie; de C300 en C500. Opvallend aan deze cilinders is de nieuwe sleutelkop en de ASSA ABLOY branding. Beide cilinders hebben een langlopend patent en bieden standaard een hoog beveiligingsniveau (SKG***®).

De markt vraagt om cilinders en oplossingen die voldoen aan de hedendaagse en toekomstige veiligheidseisen. Denk hierbij aan de combinatie van langlopende patenten, inbraakwerendheid en de vraag naar oplossingen voor complexe sluitsystemen. ASSA ABLOY heeft deze eisen samengevoegd in de ontwikkeling van de C300 en C500 cilinderlijnen. Dit zijn de eerste twee platforms die geïntroduceerd worden binnen de nieuwe ASSA ABLOY cilinderfamilie. 

Uitbreiding ASSA ABLOY cilinderfamilie

Binnen de ASSA ABLOY familie zullen naast de C300 en C500 (C = conventioneel) meerdere cilinderlijnen worden toegevoegd, waaronder de K100 (K = keersleutel). De nieuwe cilinderfamilie van ASSA ABLOY zal resulteren in een compleet assortiment cilinderlijnen voor elke toepassing en beveiligingsniveau.