Nemef ENTR, de virtuele sleutel tot uw woning

Comfort & veilig, zonder sleutels

Met de digitale ontwikkelingen, verandert onze sociale wereld. Nemef heeft een bijzonder flexibel concept ontwikkeld voor het openen en beheren van uw woningdeur. Of het nu gaat om luxe en wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van uw recreatiewoning; Nemef ENTR kan het allemaal!

De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de voorbereidingen van de introductie van de Nemef ENTR, de revolutionaire, slimme vergrendelingsoplossing waarmee u uw voordeur met uw smartphone of afstandsbediening kunt openen. Deze motorcilinder bevindt zich aan de binnenzijde van de deur. Veilig en onzichtbaar voor de buitenwereld.

Aan de buitenzijde zit de vertrouwde mechanische SKG*** veiligheidscilinder die ook met een sleutel te openen is. Door bestaande cilinders te vervangen, wordt het, al dan niet tijdelijk, mogelijk om de deur met een afstandsbediening of een app op uw smartphone te openen. Nemef ENTR is geschikt voor cilinderbediende sloten waarbij de cilinder zich onder de Kruk bevindt. De plug & play installatie is in 3 minuten gedaan.

Introductie Nemef ENTR: 12 mei
Met genoegen willen wij u melden dat op 12 mei aanstaande de eerste Nemef ENTR cilinders beschikbaar zullen zijn en alle remmen los gaan.

Blijf op de hoogte!
Klik voor meer informatie over de Nemef ENTR hier of volg Nemef op Facebook of LinkedIn en blijf op de hoogte!