/global/scaled/6667x1358x0x509x2000x408/Local-assaabloyNL-Images-Webpages-Specificatie en BIM-Picture_AAUK_Realty.jpg
Complete Deuroplossingen

Specificatie met BIM-mogelijkheden voor de gehele levenscyclus van het gebouw

Specificatie diensten

De sterkte van ASSA ABLOY is het resultaat van jaren ervaring in het bieden van waardevolle en op maat gemaakte complete deuroplossingen voor alle toepassingen en veiligheidseisen.

Het ASSA ABLOY Specificatie Team voorziet specificatie op maat om te kunnen beantwoorden aan de veiligheids- en comfortbehoeften van onze klanten doorheen alle fases van een project, van de vroege ontwerpsfase, tot constructie en werkzaamheden aan het gebouw.

We verbinden ons tot de implementatie van Building Information Modeling (BIM) en het aanleveren van BIM Deuroplossingen die een toegevoegde waarde vormen voor onze klanten en partners.

ASSA ABLOY is een zogenaamde early adopter van het BREEAM Associate Certification plan. Ons specificatie-team is gecertifieerd en opgeleid in het aanleveren van specificatie voor projecten die Ecologisch Bouwen nastreven. Onze Environmental Product Declarations (EPD) dragen credits bij aan certificaties zoals BREEAM of LEED. 

ASSA ABLOY Openings Studio

ASSA ABLOY Openings Studio is een verzameling van BIM software-tools, ontworpen voor professionelen die werken in een 3D omgeving en informatie model voor gebouwen